Házirend

Házirend

Felelősségvállalás
A házirend be nem tartásából származó károkért a Vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A Vendégek értékeiért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

Szállás igénybevétele
Az érkezés napján az apartmant Vendégeink 14:00-tól foglalhatják el, a kijelentkezés napján 10:00-ig el kell azt hagyniuk. A vendégházban csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

Foglalás módja, szabályai

weboldalon : www.zulejka.hu
email-ben:zulejkavendeghaz@gmail.com
facebook oldalunkon: zulejkavendégház
Göndös Gábor +36 70 325 9193
Göndös-Kotroczó Tímea +36 70 930 1849

A foglaláskor név ,éjszakák száma, létszám szerepeljen.A teljes összeg érkezéskor kerül kiegyenlítésre.

Berendezési tárgyak
A berendezési tárgyakat (ágy, matrac, ágynemű, TV, asztal, székek) kérjük ne vigyék ki a vendégházból!

Fűtés
A vendégház  elektromos fűtőpanellel és hűtő-fűtő klímával ellátott, fűtési időszakban a szállás ár tartalmazza a fűtési díjat.

Étkezés
Étkezésre a konyhai asztalokat illetve a kültéri asztalokat kérjük használni.

Takarítás
A vendégházat a Vendégek tisztán foglalják el, kérjük a tisztaság megőrzésére való törekvést. Szükség esetén fürdőszobáinkban partvis, lapát és felmosószett található. 
A háztartási szemét a konyhában és/vagy a fürdőszobában található szemetesben gyűjtendő. Ha ezek megtelnének, az udvaron található nagy szemetesbe kérjük bedobni, amit a Szolgáltató szükség esetén, rendszeresen ürít.

Heti takarítás 1 alkalommal.

Háziállat
A vendégházba semmilyen háziállat nem hozható be. 

Ingyenes wifi áll rendelkezésre a vendégház területén.

Dohányzás
Épületben tilos a dohányzás, a füstölő és a gyertya használata. Dohányzásra kijelölt helyek a kiépített tűzrakó környéke illetve a terasz, udvar területe. Hamutál minden esetben megtalálható, kérjük ezeket használni.

Parkolás
Parkolásra a vendégház udvarán van lehetőség 3 autó számára.

Kert
A kertet a Szolgáltató gondozza, kérjük a növények és kerti bútorok épségére ügyeljenek. A vendégházból azonnali hatályú kitiltást von maga után a közerkölcsöt sértő viselkedés, mások nyugalmának, pihenésének zavarása, a folyamatos szemételhagyás.

Tűzrakás, grill- és bográcshasználat
Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakóhelyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával. A tűz mellett oltóanyag elhelyezése (egy vödör víz) szükséges, a gyúlékony anyagokat el kell távolítani a tűz közvetlen közeléből. Tűz esetén a Vendég köteles azonnali hatállyal értesíteni a Tűzoltóságot (105 telefonszámon) illetve a Szolgáltatót (+36 70 3259193 vagy
+36 709301849 telefonszámok valamelyikén).
Mielőtt otthagynák a tűzrakóhelyet, győződjenek meg arról, hogy a tüzet valóban eloltották! Tűzifán és papíron kívül más anyagok égetése SZIGORÚAN TILOS! Gyermekek kizárólag szülői felügyelet mellett tartózkodhatnak a tűzrakóhely környezetében!
A grillezés, bográcsozás, nyársalás során használt eszközökre kérjük vigyázni, azokat a használat után megtisztítani. Tüzifa és grillezési eszközök ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

Épület, kert zárása
A vendégház napközbeni elhagyásakor kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakokat, zárják be az ajtókat és a kertkaput. A bejárati ajtó a kilincs felhúzását követően zárható kulcsra.
A vendégek érkezéskor megkapják a vendégház és kertkapu kulcsait, melyeket a távozáskor kötelesek a szolgáltatónak visszaadni. A kulcs elvesztése esetén 5.000 Ft kártérítési összeget számítunk fel.

Jakuzzi
A jakuzzit mindenki a saját felelősségére, használati díj ellenében használhatja. A medencében egyszerre maximum 4 fő tartózkodhat, biztosítva ezzel a víz minőségének megőrzését. Gyermekek kizárólag szülői felügyelet mellett tartózkodhatnak a medencében! Gyermekek ne használják a medencét, ha a vízhőmérséklet meghaladja a 37 ̊C-ot! A vízmélység 52 cm. A jakuzzi előtt zuhanyzás szükséges. Ételt és italt a medencében fogyasztani szigorúan TILOS!  A medence elektronikai berendezésében kárt okozni szigorúan TILOS! 
A felfújható jakuzzi tavasztól -őszig áll a vendégek rendelkezésére.

Infraszauna
A szauna használata csak egészséges embernek javasolt! Amennyiben valamilyen komoly betegségben szenved, vagy akut szív-, és keringési problémái vannak szaunázás előtt feltétlenül kérje ki orvosa tanácsát!
Lázasan, betegen, alkoholos állapotban a szauna használata TILOS!

A szauna használata 14 éven aluli gyermekek részére nem megengedett!

A szaunát mindenki saját felelősségére használhatja!

A higiénia szabályokat betartva minden szaunázás előtt kötelező letusolni! A szaunát fürdőruha nélkül lepedő vagy törülköző igénybevételével lehet használni.

Ügyeljünk arra, hogy a szauna ajtaját, mindig zárjuk be magunk mögött.

A papucsot hagyjuk a szaunán kívül. 

A szaunát rendeltetésnek megfelelően használjuk, megengedett létszámmal.

A szaunában étkezni, szeszes italt fogyasztani tilos!


Mint minden háztartásban, így a vendégházban is előfordulhat, hogy valamilyen berendezés, használati tárgy a Vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk elkerülése érdekében szíveskedjenek ezt a Szolgáltatónál mielőbb jelezni (+36 70 325 9193 vagy +36 70 930 1849 telefonszámok valamelyikén).

A szállás igénybevételével együtt a Vendég tudomásul veszi és elfogadja az ÁSZF-et és a Házirendet.
Köszönjük szépen!